TjänsterNu slipper ni ryggskott, krångel med att hyra släpvagn och långa köer vid återvinningscentralen och istället prioritera er fritid. Vi erbjuder hjälp med att köra bort ert avfall efter exempelvis en renovering av ditt hem eller företag.  Vi ser till att ni sparar både tid och pengar genom att ta hand om och transportera vidare avfallet till återvinningscentralen i våra miljövänliga storsäckar. Enkelt, miljövänligt och snabbt. OBS! Vi tar inte hand om miljöfarligt- eller hushållsavfall.

Företag slipper lägga sin dyrbara tid på att åka flera vändor till återvinningen. Vi hämtar byggavfallet direkt på plats och lämnar det vidare för återvinning. Eftersom vi har möjlighet att samla in och transportera flera säckar på samma gång med kranbil, blir hanteringen av ert avfall effektiv och miljösmart.

Vill ni bli av med ert avfall redan samma dag? Expresshämtning måste beställas senast kl 10.00 samma dag som hämtningen skall genomföras mot en extra avgift på 200 kronor inkl moms (även för företag). Expresshämtning av avfall går för närvarande bara att beställas inom Visby med omnejd.